Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Na 55. hrvatskom regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe-Komorni sastavi, koji je održan u Bjelovaru u organizaciji HDGPP-a, 9. studenog, sudjelovali su učenici Glazbene škole Josipa Runjanina iz Vinkovaca.

Učenice violine Petra Jozinović i Matea Gradečak osvojile su u disciplini Duo u II. kategoriji 1. nagradu sa 92,67 bodova- mentorica nastavnica Ivana Huk.

Na natjecanju su također sudjelovale učenice pjevačkog odjela Marija Jurić, Sara Rimac i Lorena Herman koje su osvojile 1. nagradu u disciplini Trio u II. kategoriji s 90,67 bodova-mentorica nastavnica Sanja Čurko. Učenici nastavnice Petre Marković, Petra Karaban-flauta i Zdravko Petričušić-gitara, osvojili su 1. nagradu s 93,33 boda u disciplini Duo u II. kategoriji, a učenice klavira Iva Šustić i Petra Kramarić u I. kategoriji, disciplini Klavirska dua osvojile su 1. nagradu s 91,33 boda pod mentorstvom nastavnica Jelene Ajduković i Mirte Katušić.

Čestitamo svim sudionicima i njihovim mentorima na izvrsnim rezultatima koji su osigurali sudjelovanje na državnom natjecanju.